Hoe verloopt nu zo een Enchanting Experience?

1. Kennismakingsgesprek


Iedereen verdient het om eventjes in zijn eigen wereld tot rust te komen en hier volledig in onder te dompelen. En dat is net wat ik doe.

Een Enchanting Experience draait helemaal om jou en is altijd op maat gemaakt. Je bent geen nummer, je bent mijn prioriteit. Ik wil jou een topervaring en de beste service garanderen. Het ik meer dan zomaar een fotoshoot, het is een ervaring voor zowel volwassenen, kinderen, gezinnen,…


Hou je van mijn stijl en voel je dat ik net datgene aanbied wat je al zo lang wou doen?

Boek nu jouw kennismakingsgesprek en laten we elkaar beter leren kennen. Daarna kan je beslissen of wij de perfecte match zijn!

Tijdens dit gesprek bespreken we jouw verwachtingen, welk verhaal wil je in beeld brengen, waarom wil je graag deze ervaring meemaken? Ik leg jou alles tot in het detail uit hoe alles verloopt. Zo zijn er voor jou geen verrassingen en zorgt dit voor jou voor rust en vertrouwen.


We bekijken welke kledij nodig is, of jij of ik die ter beschikking heb of we die gaan huren, welke locatie we kiezen,… We bekijken de fotoproducten en de prijslijst tot in het detail. Heb je nog vragen, dan is daar ruim de tijd voor om deze te stellen.


Dit kennismakingsgesprek gaat geruime tijd vooraf aan jouw shoot, zodat er voldoende tijd is om ons voor te bereiden..

2. De Shoot


Als je voelt op onze kennismaking dat er een match is, dan prikken we onze startdatum. Het aftellen kan beginnen!

Zodra je bent omgetoverd tot jouw droom, begint het échte werk! Ik trek voldoende tijd uit voor jou, geen rush. Afhankelijk van het idee, reken je best op een tweetal uren shooten.


The moment you were dreaming of!

Met mijn toverstaf en elfenstof (aka fototoestel en creatieve input) breng ik jouw droom tot leven.

Ik stuur jou aan om te poseren, hier hoef jij jou geen zorgen om te maken. Jouw beeld tot leven brengen, is mijn verantwoordelijkheid. Jij moet vooral genieten van de totale ervaring.

Je zal na afloop nog steeds met jouw hoofd in de droomwolken verblijven en de dag zal nog even nazinderen.

3. De Reveal & Ordersessie


3 tot 4 weken na jouw shoot is HET grote moment daar! Dit is het moment waar je nog het hardste naartoe zal leven.

Voor het eerst krijg je jouw verhaal te zien, volledig afgewerkt met mijn gekende stijl en editing. Dit is een supermooi moment, jouw dromen die vorm krijgen op beeld.


Dit is ook het moment waarop jij zelf kan beslissen hoe je de foto’s kiest en aankoopt. Je kiest dan hoe jij jouw beelden vereeuwigd wil zien: digitaal, album, prints, uitvergrotingen of een combinatie van verschillende producten.

Alles is mogelijk! Jij beslist. Want jij staat op dat moment centraal.

4. Productaflevering


5 tot 6 weken na jouw bestelling is jouw fotoproduct klaar voor aflevering. Alle producten worden door mij nagekeken op perfectie & kwaliteit.

Na goedkeuring kan je ze komen ophalen in de studio of kunnen ze worden bezorgd via post. Wat voor jou het comfortabelste is.