Investering

Session Fee


Om je shoot vast te leggen, is er een Session Fee verschuldigd.


De session fee dient om de shootdatum in mijn agenda te reserveren en jouw de plaats te kunnen garanderen. Deze fee dekt het voorbereidende gesprek, de fotoshoot op zich, het selecteren en bewerken van de mooiste foto's, het reveal- en order moment + alle begeleiding doorheen heel dit proces.

Deze is pas verschuldigd na het vastleggen van jouw shootdatum op het kennismakingsgesprek.

De voorbereiding van de experience is zeer belangrijk en het resultaat staat en valt hiermee. Als die niet goed besproken wordt en ik niet goed weet welke verwachtingen je heb is het moeilijk om jouw verhaal perfect weer te geven. Ik sta er dus steeds op om een voorbereidend kennismakingsgesprek te doen zodat alles besproken wordt.


Jullie krijgen de beste service van het begin tot het einde en kunnen op beide oren slapen dat jullie gegarandeerd kwaliteit in huis halen én er een unieke ervaring aan over houden.


Alles wordt persoonlijk op maat gemaakt.

session fee = € 250

Producten


Digitale foto's en/of fotoproducten zijn NIET inclusief bij de session fee.

Je investeert nadien zelf in het fotoproduct dat JIJ wil.


Ik voorzie voor jou de meest mooie en kwaliteitsvolle producten die jij levenslang zal kunnen koesteren. Een overzicht en voorbeeld van de mogelijkheden krijg je op ons kennismakingsgesprek en op de reveal.