Personal branding nodig?


Op zoek naar een professionele fotograaf die je kan helpen bij het creëren van een geweldige portfolio voor je personal branding?


Ik heb jarenlange ervaring in het vastleggen van prachtige, professionele beelden die perfect zijn voor gebruik in jouw zakelijke portfolio. Of je nu op zoek bent naar een headshot, een foto van jezelf in actie of een groepsfoto van je team, ik heb de expertise en de creativiteit om het voor je te regelen.


Ik, als mede ondernemer, begrijp dat jouw personal branding van het grootste belang is, en ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw foto's jouw professionaliteit, vaardigheden en persoonlijkheid op de beste manier weergeven.

Ik werk nauw met je samen om ervoor te zorgen dat ik jouw visie begrijp en dat we de perfecte beelden vastleggen die je nodig hebt om jezelf te presenteren aan potentiële werkgevers, klanten en investeerders.


Met onze uitstekende klantenservice en oog voor detail, kun je erop vertrouwen dat we jouw personal branding in goede handen hebben.

Dus waar wacht je nog op? Neem contact met me op om een afspraak te maken voor jouw business portfolioshoot en zie hoe we jouw merk naar het volgende niveau tillen!

Intresse in een bedrijfsreportage?

Bedrijfsreportages op maat

Wij hanteren een eenvoudige en duidelijke prijsstructuur zodat u precies weet wat u mag verwachten.

• Voorbereidend gesprek via mail, telefoon
• Inclusief professionele nabewerking
• Alle beelden in hoge resolutie en webformaat

pakketten starten aan 195 EUR

FAQ

Moet ik rekening houden met auteursrecht bij een bedrijfsreportage?

Alle bruikbare beelden worden rechtenvrij en zonder watermerk geleverd. Dat betekent dat je ze voor gelijk welke doeleinden kan gebruiken zonder bijkomende kosten.

Krijg ik de beelden ook in webformaat?

Alle beelden worden digitaal geleverd in hoge en lage resolutie (speciale voor gebruik op website en sociale media).

Werk je met een vast uurtarief?

Ik werk met een halve of volle dag tarief.
Speciale wensen kunnen altijd besproken worden, waarbij een offerte op maat wordt opgemaakt.